Kezdőlap

ÜDVÖZÖLJÜK A MEDITERRÁN ÁLLATORVOSI RENDELŐ OLDALÁN!

PESTERZSÉBET, MEDITERRÁN LAKÓPARK

1203 Budapest, Téglagyártó utca 11/C
Facebook: Mediterrán Állatorvosi Rendelő

Sétálóutcauszodafelol

A rendelő megközelítése a Zodony utca (Gubacs lakótelep) irányából

A pesterzsébeti USZODÁVAL szembeni sétálóutcában, gyönyörű környezetben, állandó akciókkal, kedvező árakkal várjuk betegeinket, barátságos rendelőnkben.

A rendelő kialakítása és berendezése során arra törekedtünk, hogy az ide betérő tulajdonosok otthonosnak találják azt, és a kezelésre

Mediterrán Állatorvosi Rendelő

Mediterrán Állatorvosi Rendelő

szoruló házi kedvencek is kevésbé érezzék azt, hogy állatorvoshoz érkeztek.

rendelő3

Kezelő

Az állatorvosi rendelőnkkel a Mediterrán lakóparkban régóta hiányzó szolgáltatást szeretnénk nyújtani, nem csak az itt lakóknak, hanem a könnyű megközelíthetőség miatt a szomszédos Gubacs lakótelepnek és Pesterzsébet, illetve Csepel közeli területén élőknek is. A rendelő nyitvatartási ideje egyelőre még korlátozott, de olyan időszakban lesz nyitva, amikor a legtöbb állatorvosi rendelő már zárva tart.
A rendelőben barátságos környezetben fogadjuk a házi kedvenceket a lakópark egyik legszebb utcájában, szemben az uszoda parkjával.

Váró

Váró

A rendelő gyalogosan is nagyon könnyen megközelíthető a lakótelep felől a Helsinki út alatti, Pesterzsébet vasútállomásnál található aluljárón és az uszoda parkján keresztül.

Gépkocsival Pesterzsébet irányából a csepeli átjárónál kell lefordulni és a felüljáró bal oldalán a lakóparkot megközelíteni, Csepel felől pedig közvetlenül a Gubacsi híd Térkép2után kell jobbra letérni, majd a Vízisport utca-Zamárdi utca-Téglagyártó utca útvonalon lehet a rendelőt elérni,

Autóbusszal Pesterzsébet felől a 66, 66B, 151 és 166-os autóbusszal a Pesterzsébet vasútállomásig kell utazni, majd onnan az aluljárón keresztül egy rövid sétával érhető el a rendelő. A 119-es autóbusz Pesterzsébet központjából közvetlenül a lakóparkba megy,  ahol szintén a Pesterzsébet vasútállomásnál kell leszállni.
Autóbusszal Csepel felől a 151-es autóbusszal célszerű utazni a Pesterzsébet vasútállomásig.

Rendelő2

Kezelő

RoyalCanin2A rendelőben a gazdik a Royal Canin széles kínálatából választhatnak kedvenceiknek. A házi kedvenc igényeihez és szükségleteihez illeszkedő termék kiválasztásában segítünk, s egyedi megrendelésre is lehetőség van.